>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

НСТУ уклала угоду про трансляцію зимової Олімпіади 2018 року і літньої 2020 року

До старту зимових ОІ в Пхьончхані залишилося менш ніж 50 днів.

НСТУ уклала угоду про трансляцію зимової Олімпіади 2018 року і літньої 2020 року

ПАТ "Національна суспільна телекомпанія України" уклала субліцензійний договір про придбання прав на трансляцію в Україні зимових Олімпійських ігор-2018 і літніх Олімпійських ігор-2020 із медіа-компанією Discovery Communications, у портфоліо якої входять телеканали Eurosport.

Про це повідомляє прес-служба НСТУ, передає "Інтерфакс-Україна".

"Це дозволить замовнику транслювати Олімпіаду майже на всій території України. Перебіг змагань транслюватимуть у форматі SD і HD-Сімулкаст на сайті телеканалу UA:ПЕРШИЙ", - йдеться в повідомленні.

За словами віце-президента, керуючого директора Discovery Networks у Північно-Східній Європі Анни Пак Бурден, UA:ПЕРШИЙ покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань, а охочим відстежувати кожне змагання в повному обсязі будуть доступні ефіри Eurosport 1, Eurosport 2 і понад 4 тис. годин трансляцій у Eurosport Player.

"Угода з НСТУ - це не просто договір. Це можливість долучитися до свята міжнародного рівня і відчути себе частиною багатотисячної аудиторії Олімпіади, побачити прапор України і збірну в національній формі, повболівати за своїх спортсменів і відчути неймовірні емоції", - зазначила Пак Бурден.

Нагадаємо, до старту зимових Олімпійських ігор-2018, які пройдуть з 9 по 25 лютого в південнокорейському Пхьончхані, залишилося менш ніж 50 днів. 1 грудня Кабмін виділив 128,4 млн гривень для придбання медіа-прав на показ корейської Олімпіади, а також для виплати першого траншу за Олімпіаду 2020 року в Токіо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram