>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Віта Семеренко вперше з 2012 року піднялася на п'єдестал Кубка світу в особистій гонці

На початку року вона повернулася в спорт після трирічної перерви.

Фото: EPA/UPG

Українська біатлоністка Віта Семеренко у четвер, 14 грудня, посіла третє місце у спринтерській гонці в рамках третього етапу Кубка світу, який проходить у французькому місті Ансі.

Перемогу на дистанції 7,5 кілометра здобула представниця Словаччини Анастасія Кузьміна з результатом 20 хвилин 59,6 секунди. Друге місце зайняла німкеня Лаура Далмаєр з відставанням 33,9 секунди. Семеренко поступилася на 41,4 секунди.

Валя Семеренко посіла 7 місце, Юлія Джима - 27-ме, Анастасія Меркушина - 45-те, Олена Підгрушна - 49-те, Ірина Варвинець - 61-ше.

Нагадаємо, що 1 грудня на аналогічній дистанції в Остерсунді третє місце взяла Юлія Джима, а 8 грудня в Хохфільцені найкращою з українок була Віта Семеренко, яка стала четвертою.

Віта Семеренко є бронзовим призером Олімпіади в Сочі на дистанції 7,5 км. У 2012 і 2013 роках вона також брала "бронзу" чемпіонату світу в спринті.

На початку 2017 року вона повернулася в спорт після трирічної перерви. Востаннє вона піднімалася на п'єдестал в особистій гонці Кубка світу ще в березні 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram