>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА назвав найкращого гравця Євро-2016

На рахунку 25-річного футболіста шість голів і дві результативні передачі

УЄФА назвав найкращого гравця Євро-2016
Фото: EPA/UPG

Група технічних спостерігачів УЄФА назвала гравця збірної Франції Антуана Грізманна кращим футболістом Чемпіонату Європи 2016 року.

Про це повідомляється на сайті УЄФА.

На рахунку 25-річного футболіста шість голів і дві результативні передачі. Грізманн не допоміг збірній Франції уникнути поразки від Португалії у вирішальному матчі (0:1), але забив обидва голи "триколірних" у півфіналі з Німеччиною (2:0). Крім того, Грізманн оформив дубль в 1/8 фіналу, де господарі чемпіонату перемогли Ірландію (2:1).

"Антуан Грізманн становив небезпеку для суперників в кожному матчі. Він дуже командний гравець, володіє відмінною технікою, баченням і умінням завершувати атаки. Технічні спостерігачі були єдині в думці, що він був кращим на турнірі", - зазначив старший технічний офіцер УЄФА Іоан Лупеску.

До групи технічних спостерігачів ЄВРО-2016 під керівництвом Лупеску увійшли Алекс Фергюсон, Ален Жиресс, Девід Мойєс, Томас Шааф, Саво Мілошевич, Міксу Паателайнен, Гарет Саутгейт, Петер Рудбек, Гінес Мелендес, Жан-Поль Бріггер, Жан-Франсуа Домерг і Пекі Бонне .

Технічним спостерігачам треба було вибрати футболіста, який найяскравіше проявив себе як індивідуально, так і в плані командних дій, і чий внесок в успіхи збірної важко переоцінити.

Нагадаємо, збірна Португалії вперше стала чемпіоном Європи з футболу завдяки голу на 109-й хвилині матчу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram