>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко назвав заявку збірної України на Євро-2016

Більшість футболістів представляють Шахтар, Динамо, Зорю і Дніпро

Фоменко назвав заявку збірної України на Євро-2016
Фото: Сергей Нужненко

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко визначився з виконавцями, які пройдуть підготовчі збори перед Євро-2016.

Як зазначає UA-Football, на збори викликано 26 футболістів:

Воротарі: Денис Бойко ("Бешикташ", Туреччина), Андрій П'ятов ("Шахтар"), Микита Шевченко ("Зоря").

Захисники: Артем Федецький ("Дніпро"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Микита Каменюка ("Зоря"), Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (усі - "Шахтар").

Півзахисники: Руслан Ротань і Євген Шахов (обидва - "Дніпро"), Олег Гусєв, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко (усі - "Динамо"), Євген Коноплянка ("Севілья", Іспанія), Анатолій Тимощук ("Кайрат", Казахстан), Іван Петряк і Олександр Караваєв (обидва - "Зоря"), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Максим Малишев (всі - "Шахтар").

Нападники: Роман Зозуля ("Дніпро"), Артем Кравець ("Штутгарт", Німеччина), Філіп Будковський ("Зоря").

Резерв (за потреби): Іван Ордець ("Шахтар"), Артем Путівцев ("Термаліка", Польща), Віталій Буяльський ("Динамо"), Артем Гордієнко ("Зоря").

Варто зазначити, що перед сьогоднішньою прес-конференцією, на якій Фоменко назвав склад, відбулася зустріч гравців "Шахтаря" і "Динамо" Тараса Степаненка та Андрія Ярмоленка, які повідомили про вичерпання конфлікту між ними. Ярмоленко вибачився за те, що вдарив Степаненка в матчі з "Шахтарем", після чого футболісти потисли один одному руки.

Нагадаємо, українська збірна в рамках підготовки до чемпіонату Європи проведе спаринги з командами Румунії та Албанії. На груповому етапі самого турніру команда Фоменка зустрінеться з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram