>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" посилить процедуру проходу на НСК "Олімпійський"

Клуб обіцяє не допустити повторення заворушень.

"Динамо" посилить процедуру проходу на НСК "Олімпійський"
Фото: Сергей Нужненко

Футбольний клуб "Динамо" посилить процедуру проходу вболівальників на НСК "Олімпійський".

У "Динамо" зазначають, що масове вибігання глядачів на поле "Олімпійського" після завершення фінального матчу Кубка України проти "Шахтаря" 4 червня "могло мати непередбачувані наслідки, хоча наслідки будуть у будь-якому разі".

"Футбольний клуб "Динамо" (Київ) відповідально заявляє - такого більше не буде. У новому сезоні на "Олімпійському" буде наведено порядок, і наш головний стадіон знову стане привабливим, і не тільки для учасників всеукраїнських змагань. Заради цього ми будемо змушені вжити заходи, які зроблять прохід на стадіон менш комфортним. Так буде доти, поки ми спільними зусиллями не позбудемося ганебних явищ, які ледь не зіпсували фінальний матч поточного сезону", - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу в п'ятницю.

"Клуб разом з НСК "Олімпійський" зробив так, щоб глядачі, які йдуть на стадіон, мали максимум комфорту і мінімум проблем. Цією довірою скористалися кілька десятків безвідповідальних осіб, з вини яких трибуни стадіону в останніх матчах більше нагадували арену бойових навчань, а не місце відпочинку любителів футболу", - додали в клубі.

Як повідомлялося, після завершення фіналу Кубка України "Динамо" - "Шахтар" 4 червня вболівальники масово вибігли на поле "Олімпійського", через що затримали церемонію нагородження. Пізніше фанати все-таки повернулися на трибуни, але після їхніх дій одні з воріт стадіону виявилися зламаними, а інші були пошкоджено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram