>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" і "Динамо" вийшли у фінал Кубка України

Команди зіграють фінальний матч 4 червня в Києві

"Шахтар" і "Динамо" вийшли у фінал Кубка України
Фото: shakhtar.com

Сьогодні відбулися півфінальні матчі Кубка України. "Динамо" приймало "Олімпік" після нічиєї 0:0 у першій зустрічі, а "Шахтар" у Львові відстоював гостьову перемогу над "Дніпром" з рахунком 1:0.

Кияни у повторному матчі проти "Олімпіка" не відчували жодних проблем і добилися великої перемоги. Ще до перерви у ворота донеччан влетіло два м'ячі - на 4-й хвилині рахунок відкрив Мігель Велозу, а розвинув перевагу господарів на 37-й хвилині Андрій Ярмоленко, пише "Апостроф".

На початку другого тайму Велозу чудовим дальнім ударом оформив дубль. "Олімпік" на 76-й хвилині "розмочив" рахунок завдяки точному удару Олексія Дітятьева. А крапку в матчі поставив в компенсований арбітром час Джермейн Ленс.

"Динамо" виграло 4:1 і вийшло у фінал Кубка України.

В іншому півфіналі "Дніпро" відновив рівновагу в двоматчевому протистоянні на 30-й хвилині - відзначився Нікола Калініч. "Шахтар" зрівняв рахунок на 77-й хвилині, коли Луїс Адріану реалізував спірний пенальті, призначений за те, що Джаба Канкава штовхнув у спину Олександра Гладкого. Нічия 1:1 вивела у фінал команду Мірчі Луческу.

Фінальна гра Кубка України між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться 4 червня в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram