>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" і "Волинь" могли влаштувати гольову феєрію через тоталізатор

Футболісти обох команд не отримують зарплати вже близько 5-7 місяців

"Металіст" і "Волинь" могли влаштувати гольову феєрію через тоталізатор
Фото: Дмитрий Неймырок

У понеділок відбувся останній матч 23-го туру Прем'єр-ліги. У Харкові «Металіст» і «Волинь» влаштували гольову феєрію, зігравши внічию 3:3. 5 м'ячів у грі забили за останні 20 хвилин гри. Такий результат зацікавив деяких футбольних експертів, які припустили, що гра була «дивною». Такої самої думки дотримується і наставник «Металіста» Ігор Рахаєв, який не виключив, що його підопічні могли зробити ставки на тоталізаторі.

«У мене склалося таке враження, що футболісти ставили на тоталізаторі. Забиваємо... І відразу ж пропускаємо. На тренуваннях ми відпрацьовуємо одне, а в грі виходить інше. Це не зрозуміло для мене. Деяким футболістам треба переглянути своє ставлення до команди», - сказав Рахаєв у післяматчевому інтерв'ю на каналі «Футбол 1».

Нагадаємо, раніше функціонери УЄФА звертали увагу на кількість «дивних» ігор у першій і другій українських лігах, припускаючи, що українські футболісти могли робити ставки в букмекерських конторах на свої ж матчі (велика кількість голів, великі поразки, видалення - тобто на ті ставки, коефіцієнт яких перевищує 4). Під підозру також потрапив і донецький «Олімпік», який звинуватили в нечесній грі в ефірі програми «ПроФутбол».

Додамо, «Металіст», набравши 31 очко, займає 6-те місце. «Волинь» із 27 балами перебуває на 7-му рядку.

Ерік Бікфалві завдяки дублю наздогнав Ярмоленка і Кравця в списку бомбардирів. У всіх трьох - по 14 голів.

 

«Металіст» — «Волинь» 3:3

Голи: Прийомов, 73, 87, Бесєдін 90 + 3 - Кобахідзе, 40, Ерік Бікфалві, 77, 89

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram