>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шахов, Коноплянка і один динамівець потрапили у символічну збірну ЛЄ

Антунеш був кращим гравцем у складі київської команди

Шахов, Коноплянка і один динамівець потрапили у символічну збірну ЛЄ
Фото: ФК "Днепр"

Три гравці з українських клубів потрапили у символічну збірну туру Ліги Європи. УЄФА відзначив гру динамівця Антунеша та півзахисників "Дніпра" Коноплянки і Шахова. Експерти організації так прокоментували свій вибір:

"Антунеш. Португальському крайньому захиснику в поєдинку з "Фіорентиною" довелося непросто, тим паче, що кияни більш ніж тайм провели в меншості. В атаку Антунеш встигав лише епізодично, а от в обороні показав себе у всій красі. У його активі за підсумками вояжу до Флоренції шість відбирань і п'ять перехоплень.

Шахов. Вийшовши на заміну у перерві, 28-й номер "Дніпра" здобув у Києві для команди путівку у півфінал. Діючи позаду Євгена Селезньова, 24-річний атакувальний півзахисник не без допомоги рикошету забив гол і вписав своє ім'я в історію дніпропетровського клубу.

Коноплянка. Диспетчер "Дніпра" постійно погрожував суперникові, зміщуючись у штрафну з лівого флангу. Гравець збірної України турбував "Брюгге" своїми проходами, і нагородою за це йому мав стати гол, але іншої думки з цього приводу дотримуєится австралійський голкіпер Метью Раян".

Уся символічна збірна виглядає так: Андухар ("Наполі") - Антунеш ("Динамо"), Смольников ("Зеніт"), Клозе ("Вольфсбург") - Пісарро ("Фіорентина"), Вітол ("Севілья"), Шахов, Коноплянка (обидва - "Дніпро") - Хоакін ("Фіорентина"), Перішич ("Вольфсбург"), Халк ("Зеніт").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram