>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов пробився вже в 4-те коло Мастерсу в Майамі

На ігровому горизонті українця майорить сам Новак Джокович

Долгополов пробився вже в 4-те коло Мастерсу в Майамі
Год назад Долгополов сокрушил в Индиан-Уэллсе самого Рафу Надаля. Совершит ли украинец еще один подвиг - уже во Флориде?

Олександр Долгополов (65-й у світі) вийшов вже в четверте коло Мастерсу в Майамі. Українець у драматичному поєдинку переграв Томаза Беллуччі (81-й).

При цьому Долгополов відразу віддав свою подачу, а в 9-му геймі стояв за крок від поразки у першому сеті. Але він не тільки відстояв подачу, а й потім не дав супернику подати на сет. При цьому українець відігрався з рахунку 40:0, вигравши п'ять очок поспіль! У 12-му геймі Олександр пішов з рахунку 30:0, вигравши чотири розіграші поспіль. У підсумку - 7:5.

У другому сеті суперники обмінялися брейками, а в 10-му геймі бразильця знову підвели нерви. Намагаючись залишитися в грі, він з тріском програв свою подачу. У підсумку - 7:5, 6:4 на користь нашого гравця.

Долгополов захистив вже 90 очок з торішніх 180. Проте в четвертому колі його "казка", швидше за все, підійде до кінця. Адже суперником українця майже напевно стане перша ракетка світу Новак Джокович. Утім, сербу для початку потрібно переграти Стіва Дарсіса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram