>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: Ярмоленко сам мусить вирішити, чи готовий він до Європи

Андрій влітку може покинути Україну

Ребров: Ярмоленко сам мусить вирішити, чи готовий він до Європи
Фото: football.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров в інтерв'ю програмі "Про Футбол" на телеканалі "2+2" заявив, що Ярмоленко заслужено потрапив у поле зору європейських клубів:

"Ще рік не минув, як я працюю, а ви вже хочете всі титули. Звичайно, трофеїв чекають, а ми стараємося і все робимо для цього. Сподіваюся, що з такою роботою до нас прийдуть якісь успіхи.

У нас футболісти практично не змінилися - додалося кілька легіонерів, але коли вони виходять на поле, то видно, що це команда. Вони б'ються один за одного, а коли є негативний результат, залишаються єдиним колективом і далі грають так, як ми домовлялися.

Трансфер Ярмоленка? Розмови про Андрія тривають вже дуже багато часу - він заслужив їх своєю грою. Зараз у деяких матчах його критикують за те, що він "тягне на себе ковдру", не дивиться на партнерів. Подивіться на обсяг роботи, який він виконав у матчі проти "Евертона": він і Велозу пробігли понад 13 кілометрів. Це заслуговує на увагу. На ті слова, що кажуть про його перехід в інший чемпіонат, він заслуговує. Зараз Андрій мусить вирішити сам, чи готовий він там грати. У будь-якому разі, я вдячний за те, що такий гравець є у моїй команді".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в послугах Андрія зацікавлена "Рома". Римляни, за повідомленням італійських ЗМІ, влітку готові зробити солідну пропозицію "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram