>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: я мандражував навіть за рахунку 5:1

"Іриски" наприкінці матчу змусили киян понервувати

Суркіс: я мандражував навіть за рахунку 5:1
Фото: EPA/UPG

У четвер київське "Динамо", показавши видовищний футбол, розгромило "Евертон" - 5:2. Таким чином, кияни за сумою двох матчів (6:4) перемогли середняка англійської ліги і пройшли в ¼ фіналу ЛЄ. Після матчу президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що дуже сильно нервував під час матчу:

"Скажу вам відверто, я хотів, щоб гра закінчилася за рахунку 1:0. Але вболівальники хочуть бачити голи. Матч був емоційним для обох сторін, команда "Евертон" непроста. Слава Богу, нам вдалося реалізувати ті моменти, які знадобилися для загальної перемоги.

Навіть за рахунку 5:1 я сидів і ще більше мандражував. У пам'яті матчі, в яких наша команда пропускала необов'язкові м'ячі. Мені складно було рахувати різницю, хотілося виграти і пройти далі. Головою розумів, що п'ятий м'яч Антунеша стане фінальною крапкою. Але хотілося, щоб пролунав фінальний свисток і все успішно завершилося.

Будемо ставити перед собою завдання пройти і наступного суперника. Для чого з такими складнощами ми долаємо бар'єр за бар'єром? Щоб потім зупинитися? Природно, ставитиметься максимальна задача, напевно і хлопці самі цього хочуть. Виконана величезна робота на зборах, під час підготовки до матчів. Після виступів за збірну будемо готуватися до матчу з "Чорноморцем" і думати про майбутні ігри в Лізі Європи".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram