>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Глазкова є рік для підготовки до Кличка, - промоутер

У суботу В'ячеслав "за очками" переміг Каннінгема

У Глазкова є рік для підготовки до Кличка, - промоутер
Глазков и Дува
Фото: fightnews.com

В'ячеслав Глазков зможе через рік зустрітися з Володимиром Кличком. Про це повідомила голова промоутерської компанії Main Events Кеті Дува, яка веде справи українського суперваговика. Кеті також прокоментувала перемогу В'ячеслава над Стівом Канінгемом, яка вийшла досить спірною.

"Щоразу, коли на рингу глядачі бачать боротьбу досвідченого боксера проти активного хлопця, ви отримуєте спірне рішення, тому що деякі бачать переможцем того, хто завдав більше точних ударів, а деякі того, хто завдав більше ударів. Незалежно від вердикту рефері хтось залишиться незадоволеним.

Це вже третій бій для Глазкова за останній час, в якому його перемога викликає сумнів, але незважаючи на це, Глазков у кінцевому підсумку отримав право провести бій за титул чемпіона світу. І він заслужив цей бій.

Хочу додати, що у Глазкова є десь рік, щоб добре підготуватися до бою з Кличком", - зазначила Кеті Дува в інтерв'ю boxingscene.com.

Зазначимо, Кеті зараз в американських спортивних ЗМІ називають "залізною леді боксу". На думку експертів, зліт Глазкова це, насамперед, робота промоутера - українець провів три останні посередні бої, проте став претендентом на бій із Кличком. Також відзначається і успішна робота промоутера з росіянином Ковальовим, який за два роки пройшов шлях від перспективного бійця з Росії в зірку. Водночас Головкін, який володіє більшим потенціалом, ніж Ковальов, досі "вариться" в Європі і домогтися права битися з топ-боксерами не може.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram