>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" на 94-й хвилині обіграло донецький "Олімпік"

Кияни весь другий тайм грали в більшості

Київське "Динамо" скористалося подарунком від "Металіста" і збільшило відрив від "Шахтаря" до 7 очок. Підопічні Сергія Реброва в складному матчі на "Олімпійському" вирвали три очки у донецького "Олімпіка".

Більш як тайм кияни грали в більшості - на 40-й хвилині було видалено Кирила Дорошенка. Однак втілити свою чисельну перевагу в забитий м'яч "Динамо" довгий час не вдавалося. Більше того, практично весь другий тайм донеччани грали з лідером на рівних і відповідали на атаки суперника своїми контрвипадами. За 15 хвилин до кінця гри кияни перейшли на гру в три форварди (до Кравця та Мбокані додався Теодорчик) і замкнули суперника в їхньому штрафному. І "Олімпік" здригнувся - на четвертій компенсованій хвилині Бурда головою переправив м'яч у ворота після навісу Ярмоленка.

Тож "Динамо" очолює Прем'єр-лігу, випереджаючи "Шахтар" уже на 7 очок. "Дніпро", який сьогодні ввечері зіграє з "Карпатами", відстає від лідера на 11 пунктів.

Нагадаємо, в першому колі "Олімпік", дебютант УПЛ, зіграв у нульову нічию з "Динамо". Туром раніше донеччан  розгромила "Зоря" - 1:5.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram