>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" запропонував Коноплянці новий контракт

Євген узяв час на роздуми

"Дніпро" запропонував Коноплянці новий контракт
Фото: EPA/UPG

"Дніпро" запропонував Євгену Коноплянці продовжити контракт на кращих умовах. Про це повідомив головний тренер команди Мирон Маркевич:

"У мене були претензії до Коноплянки після першої гри з "Олімпіакосом". Після цього у нас була з ним розмова. Тепер я бачу "пожвавлення" в його діях. Євген почав старатися, я це помічаю. Я хочу, щоб Коноплянка і після наступного літа продовжив виступи у "Дніпрі".

Наш клуб запропонував Жені новий контракт із покращеними умовами. Тепер слово за футболістом.

Якщо він планує перебратися до Англії, то мусить сумлінно працювати з першої і до останньої хвилини у "Дніпрі". Тільки так можна отримати запрошення від команд англійської Прем'єр-ліги. Я завжди йому про це кажу".

Нагадаємо, контакт Коноплянки з "Дніпром" закінчується влітку 2015 року. У січні Євген ледь не опинився у "Ромі". Римляни погодили з "Дніпром" умови трансферу, але футболіст дав відбій. За однією з версій, Коноплянку не влаштував особистий контракт (йшлося про три мільйони євро на рік). Англійські ЗМІ стверджують, що влітку українець може опинитися в Англії. Нібито півзахисником цікавляться "Ліверпуль" і "Тоттенхем".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram