>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чигринський: заграю у "Дніпрі" - повернуся до збірної

У захисника величезні плани на майбутнє

Чигринський: заграю у "Дніпрі" - повернуся до збірної
Фото: П.Кубанов, sport-express.ua

Дмитро Чигринський під час відеоконференції розповів, чому вирішив продовжити кар'єру у "Дніпрі":

"Обрав "Дніпро" не в останню чергу тому, що на мене тут розраховують. Знав і Мирона Маркевича, і Володимира Єзерського, і Сергія Нагорняка, плюс мені добре знайома команда в цілому. Думаю, тут розуміють і мою ситуацію. Минуло лише два тижні, а я вже встиг переконатися, що зробив правильний вибір.

У "Дніпрі" мене прийняли дуже круто! Я багато чув про атмосферу в команді, і як тільки прийшов, одразу це відчув. Тут теж немає поділу на футболістів і всіх інших. Мені це дуже подобається. Природно, я знав раніше більшість хлопців, з іншими познайомилися. У кожному разі, в колектив потрібно вливатися справою, тому тренувальний процес допоможе ще кращому сприйняттю мене командою.

Дуже велике бажання, просто рвуся в бій. Але, як усім відомо, минуло тільки близько двох тижнів, як я приєднався до команди. Працював 5-7 днів в індивідуальному режимі; Зараз тренуюся на повну силу з командою. Хотілося б, звичайно, встигнути до перших матчів чемпіонату, але потрібно розуміти, що команда вже закінчує збори, і все сплановано під підготовку до "Олімпіакоса". Попрацюємо, і мені, напевно, треба показувати навіть більше, ніж іншим, адже я - новачок і мушу вибороти місце у складі. Сподіваюся, що найближчим часом досягну цього рівня.

Нехай за останні два роки мало грав і втратив місце у збірній, я намагався робити все, що від мене залежить. І зараз упевнений, що повернуся до збірної. Не хочу визначати це як мрію, але однією з цілей назву. Якщо повернуся на свій рівень, гратиму у "Дніпрі", то і збірна нікуди не подінеться".

Нагадаємо, Чигринський через травми в останні два сезони майже не грав. У січні Дмитро покинув "Шахтар". Контракт із "Дніпром" розрахований до кінця цього сезону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram