>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" удев'ятьох програло "бандитам" у Лізі Європи

Через тиждень знекровлені кияни спробують взяти реванш у негостинних французів

"Динамо" удев'ятьох програло "бандитам" у Лізі Європи
Фото: uefa.com

Київське "Динамо" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи зазнало виїзної поразки від "Генгама". Вихованці Сергія Реброва класно почали гру і на 19-й хвилині вийшли вперед - Велозу замкнув простріл Кравця.

Проте ще до перерви гра перекинулася. І винні в цьому самі динамівці, піддавшись на провокації суперників. На 38-й хвилині травму отримав Сидорчук. Але футболісти "Генгама" далі гралти, не звертаючи на це жодної уваги. У підсумку Ярмоленко не стримавшись грубо вдарив Матіса. Рефері був суворий - червона картка. Сидорчук, до слова, гру продовжити не зміг, його замінили на Беланду. Юнес на полі довго пробув - на 44-й хвилині марокканець вдарив все того ж Матіса і також вирушив відпочивати. Після матчу Ігор Суркіс назве гру в першому таймі бандитизмом.

Додамо, на 8-й хвилині Ленс "зашкутильгав", його теж замінили.

У другому таймі динамівці відійшли назад і героїчно відбивалися від настирливих французів. Однак втримати переможний (або хоча б нічийний) рахунок гостям не вдалося. Бовю і Діалло з "другого поверху" пробили Шовковського.

Матч-відповідь відбудеться у Києві через тиждень. Ребров у цій грі не зможе розраховувати на дискваліфікованих Сидорчука (перебір "гірчичників"), Ярмоленко та Беланду. У "лазареті" також перебувають Макаренко, Гармаш і Мбокані. Під питанням участь Ленса.

"Генгам" - "Динамо" 2:1

Голи: Бовю, 72, Діалло, 75 – Велозу, 19

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram