>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Губернатор знайшов спонсорів для МБК "Миколаїв"

"Корабели" будуть жити

Губернатор знайшов спонсорів для МБК "Миколаїв"
Фото: sunhome.ru

Професійний баскетбол в Миколаєві буде врятований. Кілька великих підприємств області готові взяти на себе фінансування баскетбольної команди, повідомляє "Миколаївська інтернет-газета", посилаючись на слова губернатора Вадима Мерікова. Він зазначив, що з цього питання провели кілька нарад і деякі бізнесмени проявили ініціативу надати фінансову допомогу баскетбольній команді. Конкретніші дані не повідомляються.

Нагадаємо, наприкінці листопада Меріков ініціював власну зустріч з підприємцями регіону, щоб вирішити питання порятунку МБК "Миколаїв" - на той момент ситуація у клубі була критичною. "Корабели" залишилися в Суперлізі, проте через фінансові проблем команду покинула ціла низка баскетболістів.

Також Миколаївська ОДА виділила фінансування дитячо-юнацькій спортивній школі у розмірі близько мільйона гривень. Ці кошти передбачено на виплату заробітної плати тренерам.

Додамо, раніше повідомлялося, що футбольна команда, яка грає в Першій лізі, не може почати тренуватися через відсутність грошей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram