>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вольовий "Ліверпуль" продерся у наступний раунд Кубка

"Болтон" був близьким до сенсації

Вольовий "Ліверпуль" продерся у наступний раунд Кубка
Фото: EPA/UPG

"Ліверпуль" у неймовірному поєдинку здобув путівку у п'ятий раунд Кубка Англії. "Болтону", який виступає зараз у першому англійському дивізіоні, не вистачило п'яти хвилин для чергової сенсації. Нагадаємо, у першому матчі "Адікс" вибороли нічию на "Енфілді", перенісши "битву" на своє поле.

Хоча, варто зазначити, "Ліверпуль" перемогу заслужив. "Червоні" в обох зустрічах грали краще і лише феноменальна гра голкіперів "Болтона" (Богдана у першій грі і Лонергана у другій) залишала безстрашну команду Леннона у грі. У першій половині перегравання "Ліверпуль" створив біля воріт суперників п'ять гольових моментів, але пробити Лонергана не зумів (у ще одній ситуації Стерлінг влучив у штангу). "Болтон" також створював моменти біля чужих воріт, але Міньйон був напоготові.

У другому таймі "Болтон" вирвався вперед. Шкртел порушив правила у своєму штрафному на 19-річному Клафі, і найдосвідченіший Гудьйонсен реалізував пенальті. "Ліверпуль" посилив тиск на чужі ворота і суперник "поплив". На 66-й хвилині "Болтон" залишився в меншості - два "гірчичники" виклопотав Даннс. "Червоні" остаточно перевели гру в чужу штрафну, але Лонерган і фортуна творили чудеса. Голкіпер витягував неймовірні м'ячі, а коли Лонерган був безсилий на допомогу приходили "стійки" (після ударів Хендерсена і Джана). Але на 86-й хвилині здригнувся і Лонерган, пропустивши м'яч між ніг після стусана Стерлінга. А у вже компенсований час "Червоні" добили суперника. Класним ударом здалеку Коутіньйо вивів свою команду у наступний раунд.

"Болтон" "Ліверпуль" 1:2

Голи: Гудйонсен, 59 (з пен.) — Стерлінг, 86, Коутіньйо, 90+1

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram