>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу XSPORT

Чиновники перевірять дотримання умов ліцензії каналом Колеснікова

Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу XSPORT

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення вважає, що телеканал XSPORT порушив умови ліцензії, припинивши мовлення через фінансові проблем.

Про це йдеться в повідомленні відомства.

"Як показав моніторинг, проведений 12 січня цього року, телеканал XSPORT не здійснює мовлення ні в багатоканальній телемережі МХ-3, ні на супутнику, що є ознакою порушення умов ліцензії та вимог чинного законодавства. Тому Національна рада призначила компанії позапланову перевірку з метою з'ясування дотримання замовником умов ліцензії та законодавчих вимог", - заявили в Нацраді.

Нагадаємо, що XSPORT припинив мовлення з 1 січня.

Телеканал був проектом Бориса Колеснікова і вів своє мовлення під назвою ТК "Хокей" із січня 2012 року. Згодом канал став мультиспортивним, але перевагу віддавав усе одно хокейним матчам (зокрема XSPORT транслював матчі "Донбасу" в КХЛ).

2014 року найбільш рейтинговими продуктами телеканалу XSPORT стали чемпіонат світу з баскетболу, тенісний турнір Вімблдон, чемпіонат світу з хокею, боксерський поєдинок між Василем Ломаченком і Гері Расселом-молодшим, а також етапи "Діамантової ліги".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram