>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Єдиний в Україні мультиспортивний ТБ-канал припиняє мовлення

XSPORT узяв паузу

Єдиний в Україні мультиспортивний ТБ-канал припиняє мовлення

Єдиний в Україні мультиспортивний телеканал XSPORT тимчасово припиняє своє мовлення через фінансові проблеми. Відповідну заяву опублікував сайт каналу, який продовжить роботу:

«За умов нестабільного валютного курсу телеканал XSPORT вирішив із 1 січня 2015 року зупинити власне телевізійне мовлення. Передусім такі заходи пов'язані з неможливістю сформувати бюджет для закупівлі якісного іноземного контенту, оплата якого здійснюється в доларах і євро.

Тож зараз канал призупиняє мовлення на 90 днів, щоб оптимізувати технічні витрати. Після вирішення нагальних питань телевізійний бродкаст каналу XSPORT буде відновлено».

Нагадаємо, що телеканал XSPORT був проектом Бориса Колеснікова і вів своє мовлення під назвою ТК «Хокей» з січня 2012 року. Згодом канал став мультиспортивним, але перевагу надавав однаково хокейним матчам (зокрема на XSPORT транслювали матчі «Донбасу» в КХЛ). 2014 року найбільш рейтинговим продуктом телеканалу XSPORT став чемпіонат світу з баскетболу, тенісний турнір Вімблдон, чемпіонат світу з хокею, боксерський поєдинок між Василем Ломаченком і Гері Расселом-молодшим, а також етапи «Діамантової ліги».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram