>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Американський репер зриває бій Кличка із Дженнінгсом

Менеджери Володимира вже шукають іншого суперника

Американський репер зриває бій Кличка із Дженнінгсом
Фото: http://tv.yandex.by

Бій Володимира Кличка проти Браянта Дженнінгса може не відбутися. Переговори щодо цього поєдинку може зірвати відомий американський репер Jay-Z.

Не так давно репер придбав промоутерську компанію Gary Shaw Productions, яка веде справи Браянта. Jay-Z вимагає внести корективи в уже узгоджений сторонами контракт. Гарі Шоу, який більше не є власником, але залишається генеральним менеджером компанії Roc Nation (колишня Gary Shaw Productions), запевняє, що всі протиріччя між командами боксерів можна зняти, але менеджер Володимира Бернд Бенте налаштований не так оптимістично.

"Все вже було домовлено, у нас уже був готовий контракт у грудні перед тим, як Гарі Шоу продав свою компанію Jay-Z. Але тепер нам доводиться починати все спочатку.

Ми ведемо переговори знову ж таки з Гарі Шоу, але тепер він лише найманий працівник і мусить погоджувати всі свої дії з власником компанії. У кожному разі, ми у переговорному процесі і сподіваємося завершити угоду. Я вірю, що обидві сторони хочуть цього бою, тому сподіваюся, що ми підпишемо контракт.

Якщо ж ні - у нас є і альтернативні варіанти. До нас зверталися з команди Тайсона Ф'юрі. Френк Воррен і Мік Хеннессі, обидва його співпромоутери, тому такий бій можливий. Але наш пріоритет - бій із Дженнінгсом у Нью-Йорку", - зазначив Бенте.

Зазначимо, що бій Кличко - Дженнінгс планували провести 25 квітня у США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram