>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: Ребров "убив" у собі футболіста

Футболісти вірять у свого наставника

Суркіс: Ребров "убив" у собі футболіста
Фото: fcdynamo.kiev.uа

Президент «Динамо» Ігор Суркіс інтерв'ю програмі «Великий футбол» підбив підсумки першої половини сезону:

«Передусім Ребров знав, що він хотів, і багато чого із цього він утілив. Те, що я зараз бачу, і те, що було раніше - це небо і земля. У чому це виражається? У плані тренувального процесу, в плані мікроклімату і в настрої футболістів на кожну гру. Хлопці йому вірять, хлопці переживають за нього.

Мені здається, що сила Реброва в тому, що він забув, як колись був гравцем. Це дуже важливо. Якщо будеш пам'ятати, що ти був футболістом і можеш зробити краще за нинішніх підопічних, то це дратує.

Я заїжджаю на базу о 12-й годині ночі, а Ребров ще на базі і каже, що йому ще потрібно переглянути кілька ігор майбутнього суперника. У нього ж є сім'я, він молодий хлопець, але повністю присвятив себе «Динамо». Це викликає величезну повагу. Так, Ребров трохи затиснутий, у нього є внутрішня напруга, але це мине після кількох перемог у чемпіонаті та виграшу серйозних турнірів.

У нас завжди було протистояння із «Шахтарем», але я засмучений через те, що сталося з «Дніпром». Коли перегони трьох команд, то це краще, але вийшло, що ми знову прийшли до боротьби двох команд.

Скільки я даю відсотків, що ми будемо чемпіонами? 50 на 50. «Шахтар» - це досвідчений боєць, який чітко знає, як виграють золоті медалі. Вони будуть битися до останнього, а ми повинні не розслаблятися. Гандикап у п'ять очок великий, тому якщо ми будемо показувати такий самий рівень гри і дивитися тільки на себе, ніщо нам не завадить стати чемпіонами».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram