>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Григорчук днями підпише контракт з аутсайдером чемпіонату Азербайджану

"Габала" має гроші, але не має результату

Григорчук днями підпише контракт з аутсайдером чемпіонату Азербайджану
Фото: EPA/UPG

Роман Григорчук може покинути фінансово занепалий «Чорноморець» і перебратися в Азербайджан. У послугах українця зацікавлена одна з найбагатших команд тамтешньої ліги - «Габала».

Віце-президент «Габали» Фаріз Наджафов підтвердив, що клуб дійсно зацікавлений у Григорчукові.

«Ми давно ним цікавилися, знаємо, що підходить нам за своєю філософією і взагалі хороший фахівець. Уявіть собі: ми його попередили, що обговорюємо деякі деталі, і вже на завтра в бесіді він краще за нас знав, хто, де і як грає в «Габалі».

Переговори ще тривають, але, швидше за все, саме він і очолить команду. Збираємося підписати контракт щонайменше на півтора року. Я прихильник довгострокового контракту. Але ніколи заздалегідь не знаєш, як усе може скластися", - цитує Наджафова azerisport.com.

Зазначимо, що «Габала», яку в минулому сезоні очолював Юрій Сьомін, в нинішньому чемпіонаті виступає не найкраще, займаючи після 13 зіграних матчів 7 місце із 9 команд. Сьомін, нагадаємо, вивів «Габалу» в Лігу Європи.

Додамо, що, крім Григорчука, «Чорноморець» найближчим часом можуть покинути провідні футболісти. У всьому винувате складне фінансове становище клубу. «Морякам» уже півроку не платять грошей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram