>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На допомогу переселенцям у Запоріжжі зібрали лише дві гривні, - Рафаїлов

На грі з "Дніпром" були 1200 глядачів

На допомогу переселенцям у Запоріжжі зібрали лише дві гривні, - Рафаїлов
Фото: www.zarya-lugansk.com

У Запоріжжі на матчі 10-го туру УПЛ "Зоря" – "Дніпро" зібрали лише 2 гривні під час акції ФФУ на підтримку переселенців. Про це розповів гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов.

"Майбутнє? Перед нами стоїть завдання дограти чемпіонат. У процесі, ближче до завершення чемпіонату, будемо дивитися. Я розумію і бачу, що особливо теплого ставлення до нас у Запоріжжі немає. І до команди, і до жителів Донбаського регіону.

Хотілося б, щоб люди були терпиміші одне до одного. На минулих вихідних Прем'єр-ліга організувала акцію, завданням якої було допомогти біженцям. Це добре, але Федерації - великий мінус, адже такі акції потрібно готувати не за три дні до проведення туру. Коли я почув про неї, то відразу сказав, що це просто "порожній пшик", постріл у небо. До нашого сорому, на допомогу було зібрано лише дві гривні.

Тому вирішено, що та сума грошей, яку виручили з квитків матчу "Зоря" - "Дніпро", піде на підтримку цієї акції. Та й футболісти теж зібрали певні кошти, які підуть на підтримку цієї акції", - цитує Рафаїлова офіційний сайт "Зорі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram