>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Туреччина "вкраде" в України переспективну плавчиню

Солнцева вже понад рік не виступає за Україну

Туреччина "вкраде" в України переспективну плавчиню
Фото: официальный сайт Держмолодьспорта

Україна може втратити перспективну плавчиню. 16-річна Вікторія Солнцева планує перебратися до Туреччини. Ще влітку президент Федерації плавання України Дмитро Качуровський повідомив, що Солнцева переїхала тренуватися в Туреччину і виступати за місцевий клуб. Головний тренер збірної України Андрій Сардинов підтвердив цю інформацію:

«Солнцева визначається, за яку країну їй виступати. Це вся інформація, яку я маю наразі. Ми чекали на неї на чемпіонаті України в Білій Церкві. Але вона так і не приїхала.

Віка досі перебуває у списках штатної збірної команди України. Правда, ставки не отримує. Оскільки для цього просто немає підстав. Солнцева протягом чотирнадцяти місяців не брала участі в жодних змаганнях, її немає у світовому рейтингу».

Останнім стартом Солнцевої за Україну став виступ на чемпіонаті світу в Барселоні влітку 2013 року, де на своєму першому в кар'єрі чемпіонаті світу Вікторія встановила відразу п'ять національних рекордів і у двох дисциплінах (100 і 200 метрів брасом) вийшла до фіналу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram