>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ замість одного манежу під Києвом побудує 17 міні-стадіонів

Гроші від УЄФА і ФІФА в пісок не підуть

ФФУ замість одного манежу під Києвом побудує 17 міні-стадіонів
Фото: www.ffu.org.ua

ФФУ «заморозила» будівництво футбольного манежу у Вишгороді. Гроші, які Україна отримала від ФІФА та УЄФА, підуть на будівництво міні-стадіонів по всій країні. Про це повідомив віце-президент ФФУ Анатолій Попов:

«Загальна сума від УЄФА і ФІФА - близько 5,5 мільйона євро. Хочу заспокоїти вболівальників - кошти, які витрачено на  роботи у Вишгороді, в пісок не підуть, а залишаться і будуть використані для будівництва міні-стадіону за найсучаснішими вимогами. У Вишгороді ми плануємо пілотний проект - там є земля і все необхідне. У Вишгороді буде стадіон на 500 місць із повнорозмірним полем і необхідною інфраструктурою. Стадіон використовуватимуть для дитячо-юнацького та масового футболу.

Соціально-економічна ситуація в країні кардинально змінилася на гірше і змусила нас переформатувати проект будівництва манежу для збірних. Тому ФФУ вирішила призупинити будівництво. За рахунок коштів УЄФА і ФІФА будуть побудовані 17-18 міні-стадіонів у всіх регіонах України - там, де це найбільш потрібно».

Нагадаємо, Федерація раніше планувала побудувати у Вишгороді критий манеж, у якому могли б тренуватися різні збірні України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram