>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Сибірський Роккі" Проводніков побив колишнього чемпіона світу

У США Руслана називають "найвидовищнішим боксером"

"Сибірський Роккі" Проводніков побив колишнього чемпіона світу

У Москві в "Лужниках" вчора пройшов вечір боксу. Головною подією став бій екс-чемпіона світу за версією WBO в першій напівсередній вазі Руслана Проводнікова з маститим мексиканцем, колишнім чемпіоном світу, Хосе Луїсом Кастільо.

Сенсації не сталося. Швидший і агресивніший Руслан, який представляє народність мансі (клич "Росіяни, вперед", який раз у раз лунав у "Лужниках", звучав смішно), знищив опонента. Розв'язка наступила в 5-му раунді. "Сибірський Роккі" спершу відправив 40-річного суперника в нокдаун, а потім добив його.

Екс-чемпіон WBC в легкій вазі Кастільо тепер має в своєму активі 66 перемог (57 нокаутом), 13 поразок (8 нокаутом) і одну нічию.

На рахунку Проводнікова 24 виграних бої (17 нокаутом) і три поразки. Після бою Руслан заявив, що Кастільо - не той боєць, який йому був потрібен і висловив упевненість, що наступний бій стане для нього чемпіонським. Зазначимо, що зараз промоутери "Сибірського Роккі" ведуть переговори з Тімоті Бредлі про матч-реванш (в 2013-му році в "рубці" роздільним рішенням суддів переміг американець).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram