>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: Роджерс, де той "Ліверпуль", який навесні ледь не став чемпіоном?

"Червоні" знову програли

ЗМІ: Роджерс, де той "Ліверпуль", який навесні ледь не став чемпіоном?
Фото: EPA/UPG

"Ліверпуль" далі розчаровує. Проваливши старт Прем'єр-ліги, "Червоні" непереконливо виглядають і в Лізі чемпіонів. В середу мерсисайдці без бою здалися "Базелю". Мінімальна перемога швейцарців не повною мірою відобразила те, що відбувалося на полі, - Базель вражав ігровою перевагою.

Після матчу наставник швейцарців Паулу Соуза не приховував емоцій:

"Я дуже радий. Це блискуча перемога. Кожен мусить зіграти чудово для перемоги над такою командою, як "Ліверпуль", і вони це зробили. Ми прекрасно грали. Команда добре оборонялася і мала можливості забити ще кілька голів. Ми могли виграти навіть більше! У самого "Ліверпуля"! Ви тільки подивіться на футболістів, які грають в англійському клубі.

Завдяки цьому успіху ми отримали потужний заряд впевненості. Він дасть нам емоційний підйом. Ми діяли активно весь матч, а не просто чекали помилок "Ліверпуля". Це зіграло ключову роль. Наші вболівальники надали нам приголомшливу підтримку. Це видатний та історичний успіх для мене, гравців, уболівальників і всього клубу".

Англійські ЗМІ також не залишилися осторонь, убивши "Червоних" наповал. Так, Liverpool Echo розкритикувала гру команди в захисті.

"Увесь вечір не покидало відчуття, що червоні вразливі в обороні. В результаті вони знову стали жертвою "стандарту" на 52 хвилині. Втім, в атаці справи йшли не краще. Попереду "Червоні" діяли розрізнено, занадто часто брали невірні рішення - били, коли потрібно було пасувати, пасували, коли потрібно було бити, помилялися в обробці м'яча у ключові моменти. Список можна продовжувати..."

Схожої думки дотримується Daily Mirror.

"На "Енфілді" вже мали дзвонити в усі дзвони. "Ліверпуль" - це бліда тінь тієї команди, яка минулого сезону штурмом взяла прем'єр-лігу і дозволила думати, що вона буде реальною силою в Європі. Гірка правда полягає в тому, що нічого цього не було й близько. Слабкість "Ліверпуля" вкотре оголив суперник, який аж ніяк не славиться фізичними даними або наполегливістю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram