>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У динамівському матчі пам'яті зіграють Блохін, Шева і Гусін-молодший

До Києва приїдуть близько 60 знаменитих футболістів

У динамівському матчі пам'яті зіграють Блохін, Шева і Гусін-молодший
Фото: ФК "Динамо"

У неділю в Києві на стадіоні "Динамо" відбудеться матч пам'яті Андрія Баля, Валентина Белькевича й Андрія Гусіна, котрі нещодавно пішли з життя. Спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко розповів про підготовку до цієї події:

"На сьогодні зіграти в матчі пам'яті наших товаришів з футбольного ремесла і друзів у житті вже висловили готовність близько 60 відомих футболістів. Горе об'єднує.

Об 11.30 динамівські ветерани, керівництво клубу та вболівальники покладуть квіти до могил Андрія Баля, Валентина Белькевича та Андрія Гусіна, а також Валерія Лобановського на Байковому кладовищі. Через кілька годин на нашій клубній рідній арені зберуться представники різних поколінь динамівців, від "шістдесятників" - Біби, Сабо, Серебряникова, Сучкова - і закінчуючи тими хлопцями, хто ще не так давно виходив на поле разом із Белькевичем і Гусіним.

Перед уболівальниками знову постане разом наше тріо володарів "Золотого м'яча" - Блохін, Бєланов, Шевченко. З Білорусії прилетять Кульчій, Штанюк, Лухвич, брати Маковські й інші хлопці, з Москви - Хідіятуллін і Давидов - засновник групи "Зодчі", близький друг Андрія Баля. Грузію представить Каладзе, з Ізраїлю добирається Уваров, з Марокко - Каддурі.

На почесних місцях на трибунах будуть рідні та близькі двох Андріїв і Валентина, а також родина Валерія Лобановського. Причому старший син Андрія Гусіна - Андрій - вийде на футбольне поле. Словом, збереться вся динамівська сім'я. І повні трибуни, сподіваюся, стануть найкращим ушануванням пам'яті наших знаменитих футболістів, які так рано покинули нас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram