>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

МЮ зробив два грандіозні придбання на прапорці

Луї ван Гал вирішив не розмінюватися на дрібниці

У понеділок закрилося трансферне вікно в Європі. Найактивніше на фініші проявив себе "Манчестер Юнайтед". Луї ван Галл, який ще не здобув в Англії жодної перемоги, отримав одразу двох гравців топ-рівня.

Насамперед мова йде про Фалькао. Колумбійський голеадор, відмовивши "МанСіті" і "Реалу", підписав контракт з "Дияволами". "Монако" погодився віддати Радамеля в оренду. За неофіційною інформацією, МЮ заплатить за річну експлуатацію нападника 6 млн фунтів. Сума купівлі форварда становить 65 мільйонів євро. Зарплата Фалькао - 9 мільйонів.

Фото: твіттер МЮ

Зазначимо, що тепер у ван Гала утворилася чи не найпотужніша атака в Європі. Експерти OPTA (відома аналітична "футбольна" компанія) підрахували, що Руні в 93 іграх (з 2011 року до сьогодні) забив 57 голів, ван Персі - 68 голів у 99 іграх, Фалькао - 63 м'ячі у 83 матчах. Ефективнішого нападу в Європі не знайти.

Також контракт з МЮ підписав Дейлі Блінд. "Аякс" за кращого гравця чемпіонату Голландії 2014 року отримало 14 млн фунтів. Контракт підписано за схемою "4+1".

Нагадаємо, Дейлі відмінно показав себе на ЧС-2014, потрапивши у практично всі символічні збірні мундіалю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram