>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанЮнайтед "зваблює Ді Марію сімкою на спині і вісімкою в контракті

Трансфер оформлять протягом тижня

"МанЮнайтед "зваблює Ді Марію сімкою на спині і вісімкою в контракті
Фото: EPA/UPG

"Манчестер Юнайтед", що жахливо стартував у новому сезоні (1 очко в 2 турах), найближчим часом здійснить гучний трансфер. Манкуніанці готові заплатити "Реалу" близько 70 млн євро за півзахисника Анхеля Ді Марію. Раніше мадридці відхилили пропозицію ПСЖ, який давав за Анхеля 60 млн.

Sky Sport повідомляє, що Ді Марія в МЮ буде виступатиме під культовою "сімкою". Раніше під цим номером за "Дияволів" грали Джордж Бест, Брайян Робсон, Ерік Кантона, Девід Бекхем і Кріштіану Роналду.

Офіційно трансфер оформлять наступного тижня.

Нагадаємо, Ді Марія, один з кращих гравців сучасності, не користується авторитетом у Флорентіно Переса. Бос "Реала" ще рік тому планував продати непублічного футболіста, але Карло Анчелотті тоді зміг переконати Переса не рубати з плеча. Як виявилося, не дарма. Минулого сезону Ді Марія став кращим гравцем "Реала", забивши чимало вирішальних м'ячів. У фіналі ЛЧ саме аргентинця визнали найціннішим гравцем. Успішна гра на мундіалі збільшила і без того не малу вартість футболіста: рік тому за Анхеля давали 35-45 млн євро.

Повідомляється, що в МЮ Ді Марія отримуватиме 8 млн євро за сезон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram