>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стеценко: Коноплянка наговорив зайвого

Рік тому продовжити контракт з Ротанем було неможливо

Стеценко: Коноплянка наговорив зайвого
Фото: sport.oboz.ua

Євген Коноплянка після вильоту "Дніпра" з кваліфікації Ліги чемпіонів розкритикував керівництво клубу в особі гендиректора Андрія Стеценка. На думку футболіста, клубу слід було вчасно вирішити питання з Ротанем, який відмовлявся продовжувати контракт, а також подумати про посилення команди напередодні старту в ЛЧ.

Андрій Стеценко в свою чергу зазначив, що Коноплянка просто наговорив зайвого в розпалі емоцій:

"Думаю, це зроблено в розпалі емоцій після невдало зіграного матчу в Копенгагені, він наговорив трохи зайвого. Коноплянка - досить розумна людина, щоб зрозуміти, що не так все просто.

Женя натякав на те, що можна було підписати контракт з Ротанем ще рік тому, але ситуація так складалася, що не все залежало тільки від керівництва клубу. Там інші люди втрутилися. Не думаю, що Коноплянка насправді так думає.

Щодо самого Коноплянки і його майбутнього, то зараз жодних переговорів про цього футболіста не ведуть. Конкретних пропозицій немає, але ви прекрасно знаєте ситуацію - ці переговори можуть відбутися в будь-який момент. Може, до кінця цього трансферного вікна він нас покине, але я так кажу кожного трансферного вікна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram