>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Шахтарю" пощастило в поєдинку за Суперкубок

До 75 хвилини на полі була рівна гра

Луческу: "Шахтарю" пощастило в поєдинку за Суперкубок
Фото: EPA/UPG

Донецький "Шахтар" у вівторок вшосте виграв Суперкубок України і встановив національний рекорд. Більше донеччан цей трофей ніхто не вигравав. Після матчу наставник "гірників" Мірча Луческу віддав належне "Динамо":

"Дуже радий, що ця гра піднялася на рівень вище порівняно з фіналом Кубка України. Порадували й організація зустрічі, і повний стадіон, і вболівальники, які підтримували команди до останньої хвилини зустрічі. Сьогодні на першому плані був спортивний інтерес, а потім уже боротьба між двома клубами. Обидві команди піднялися на гарний рівень, несподівано гарний як для початку сезону.

Сьогодні на полі було дуже багато емоцій. Рівна гра була до 75 хвилини. Будь-яка команда могла сьогодні перемогти. Пощастило нам, ми виграли. Наша команда, напевно, мала більше терпіння. Використали свої моменти, вільні зони для наших контратак.

Щодо суперника, то "Динамо" сьогодні виглядало дуже добре. У таких іграх, коли шанси приблизно рівні, виграє той, у кого більше терпіння. Сьогодні цією командою були ми.

Власне, ми втратили 8 гравців. Це забагато, чесно кажучи. І невідомо, хто з них повернеться".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram