>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Шахтар" ефективно зіграв на контратаках

Мірча Луческу взяв реванш у Реброва за кубкову поразку

Ребров: "Шахтар" ефективно зіграв на контратаках
Фото: fc-dynamo.kiev.u

У вівторок донецький "Шахтар" переміг київське "Динамо" в матчі за Суперкубок України (2:0). Після матчу наставник киян Сергій Ребров визнав, що "гірники" перемогли заслужено:

"Хочу привітати "Шахтар", команда заслужено сьогодні перемогла. Добре, що цей матч взагалі відбувся. Оскільки те, що відбувається в нашій країні, впливає на футболістів обох команд. Радий, що цей поєдинок відбувся. А переміг сильніший.

Я не хочу зараз нікого звинувачувати, програла вся команда. Але, звичайно, ми розберемо ці епізоди - в них були допущені грубі помилки, які, на жаль, повторюються. Деякі наші гравці ще не повернулися після чемпіонату світу, деякі - ще не набрали форму. Як ви бачите, зараз дуже складно утримати іноземців в Україні. Ми додаємо всіх зусиль для того, щоб вони усвідомлювали: треба жити далі і приносити радість уболівальникам своєю грою.

"Шахтар"? У команди дуже сильний підбір футболістів. Перед цим матчем багато було розмов, що склад "гірників" ослаблений. Але наш склад теж був ослаблений. І це, вважаю, ні про що в цьому випадку не говорить. Що стосується суперника, то "Шахтар" діяв сьогодні дуже компактно і дисципліновано, зігравши при цьому ефективно на контратаках - саме в результаті них ми пропустили обидва голи". 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram