>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Колумбії через ЧС заборонили продаж борошна і піни для гоління

34 людини постраждали під час святкування історичної перемоги

У Колумбії через ЧС заборонили продаж борошна і піни для гоління
Колумбия ликует
Фото: EPA/UPG

Мешканці Колумбії збожеволіли через футбол. Успішний виступ національної збірної (Колумбія вперше в історії пробилася в ¼ фіналу) спричинив у країні небувалий ажіотаж.

Влада Боготи (столиця Колумбії) заборонила продаж піни для гоління, борошна й алкоголю перед чвертьфіналом мундіалю, в якому збірна Колумбії зіграє зі збірною Бразилії, повідомляє агентство Франс Прес.

Повідомляють, що в колумбійців існує традиція відзначати перемогу збірної, обливаючи перехожих піною для гоління і закидаючи борошном. Поліція Боготи виступає проти такого звичаю, тому що такі дії можуть призвести до сутичок і бійок. Зокрема, минулої суботи після перемоги колумбійської команди над збірною Уругваю в 1/8 фіналу ЧС поліцейські зареєстрували більш ніж 3200 сутичок на території Колумбії, під час яких щонайменше 34 особи отримали поранення.

Матч Колумбія - Бразилія відбудеться в п'ятницю. За повідомленням агентства, президент Колумбії Хуан Мануель Сантос закликав громадян своєї країни під час матчу "залишатися спокійними".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram