>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Севастополя": без грошей Росії клуб пропаде

Майбутнє "моряків" у тумані

Президент "Севастополя": без грошей Росії клуб пропаде
Фото: xsport.ua

ФК "Севастополь" просить російську владу про допомогу. Клуб не має грошей, щоб грати в російській лізі. Президент "Севастополя" Олександр Красильников не виключає, що команда гратиме в чемпіонаті Криму.

"Мною було проведено зустрічі з президентом РФС Миколою Толстих і з міністром спорту Віталієм Мутком. На сьогодні ситуація така, якщо нам не допоможуть - ми пропадемо. Досі не зрозуміло, де ми будемо грати і чи взагалі будемо ми грати в першості Росії? Цілком можливо, що будемо грати в чемпіонаті Криму. Це, звичайно, зовсім інший рівень, і не всі співробітники і гравці погодяться на таке. Також уболівальники - чи будуть вони приходити на матчі? Якщо ні, то Севастополю, виходить, футбол не надто і потрібен? Фінансів навіть для участі у другій російській лізі ми не маємо", - цитує президента Sevastopol.su.

Нагадаємо, раніше Вадим Новинський, який спонсорував "Севастополь" протягом останніх трьох років, заявив, що закриває клуб.

Додамо, що раніше Росія вирішила закрити всі футбольні клуби в Криму, які брали участь у чемпіонаті України. На їх місці повинні виникнути нові клуби. Зокрема замість "Севастополя" оголосили про створення СК ЧФ. Однак ФІФА заборонила РФС реєструвати нові клуби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram