>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колумбія переграла "Слонів" і вийшла в плей-оф

"Самураї" і "елліни" переможця не виявили

Колумбія переграла "Слонів" і вийшла в плей-оф
Колумбия ликует
Фото: EPA/UPG

Збірна Колумбії обіграла в другому турі збірну Кот-д`Іувара, набрала 6 очок і вийшла в 1/8 фіналу. Перемогу "кав'ярів" принесли Родрігес і Кинтеро.

"Слони" значну частину матчу відверто валяли дурня на полі. Лише пропустивши два м'ячі африканці стрепенулися і втиснули суперника в їх штрафну. Логічним втіленням переваги іуварійцев став гол Жервіньо. Півзахисник італійської "Роми" з бою прорвався через трьох суперників і послав м'яч у ближній кут. На більше "Слонів" не вистачило. Дідьє Дрогба, який вийшов на поле в середині другого тайму, не вразив.

У другому матчі групи Греція і Японія голів не забивали. Представники азіатської конфедерації мали протягом невеликою ініціативою (греків підвів досвідчений Кацураніс, що отримав на 38-й хвилині два "гірчичники"), але пробити Карнезіс так і не змогли. У "еллінів", що грали від оборони, також було кілька непоганих моментів, але Кавасіма зіграв надійно.

У результаті після двох турів у активі Колумбії 6 очок, на два пункти менше у Кот-д `Іувара, у Японії та Греції - по 1 очку. В останньому турі Колумбія зіграє з Японією, а Греція битиметься з іуварійцамі.

Колумбія - Кот-д`Іувар 2:1

Голи: Родрігес, 64, Кінтеро, 70 - Жервіньо, 74

Японія - Греція 0:0

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram