>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Іспанія та Чилі битимуться на "Маракані"

Сьогодні відбудуться ще три матчі на ЧС

Іспанія та Чилі битимуться на "Маракані"
Чили в первом матче продемонстрировала классный футбол
Фото: EPA/UPG

Центральний поєдинок дня відбудеться в Ріо на "Маракані". Збірна Іспанії, яка побувала в нокауті в першому турі, битиметься з Чилі. Команда Сампаолі в першому турі продемонструвала класний футбол і переграла Австралію (3:1). На думку багатьох європейських експертів, саме Чилі грає зараз в класичний "іспанський" футбол: Відаль, Ісла, Санчес (гравець "Барси"), Медель віртуозно комбінують і відмінно тримають м'яч. Однак чи вистачить у "Червоної команди" сил змагатися в "тікі-такі" із самою "фурією"? Букмекери впевнені, що ні. Іспанія, для якої ще одна осічка буде як смерть, повинна перемогти: 1,5 проти 3,5. Нічия оцінена в 2,9.

В іншому матчі дня Голландія не повинна мати проблем з Австралією. Славні часи "Соккеруз" позаду. Від колишньої класної команди залишилися тільки ріжки та ніжки у вигляді 34-річного Брешиано і 35-річного Кехілла. З таким багажем на "Помаранчеву армаду" йти немає сенсу.

Закриється ігровий день протистоянням в групі А. Хорватія, яку Бразилія змогла обіграти тільки за допомогою рефері, зіграє з Камеруном. "Леви" в першому матчі розчарували, тому що безвольно поступилися Мексиці. Ймовірно, африканцям у цій грі не допоможе Семмі Ето`О. Нагадаємо, вчора Бразилія і Мексика зіграли внічию. Таким чином, в активі Бразилії та Мексиці по 4 очки, у Хорватії та Камеруні наразі 0.

19:00 - Австралія - Голландія (група В, Порту-Алегрі, "Бейра-Ріо", суддя: Джамель Аймуді, Алжир)

22:00 - Іспанія - Чилі (група В, Ріо-де-Жанейро, "Маракана", суддя: Марк Гейгер, США)

01:00 - Камерун - Хорватія (група А, Манаус, "Амазонія", суддя: Педро Проенса, Португалія)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram