>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Динамо" чекало цієї перемоги п'ять років

Футболу у фіналі було мало

 Луческу: "Динамо" чекало цієї перемоги п'ять років
Фото: maestrovip.livejournal.com

У четвер донецький "Шахтар" у фіналі Кубка України програв "Динамо" (1:2). Після матчу наставник "гірників" Мірча Луческу зазначив, що зміст гри не відповідав статусу матчу:

"Сьогодні було два різних тайми. У першій половині зустрічі перевага повністю була на боці "Динамо", і кияни зуміли це втілити в два голи. Після перерви в більшості випадків ми володіли ініціативою, але, на жаль, забили тільки один гол. В цілому ж, гри після перерви практично не було, а були одні симуляції з боку футболістів. Як результат, гра постійно переривався. Ми сподівалися, що суддя все-таки дасть більше грати, але ситуація не змінювалася: при кожному черговому зіткненні на полі лежало два гравці. Вони сьогодні в другому таймі лежали по всьому полю. А, зрештою, виявилося, що дійсно травмованим був лише один футболіст - Даріо Срна. Все інше було симуляціями. Так що, на жаль, другий тайм ми просто не грали.

Вітаю "Динамо" із завоюванням Кубка України, кияни цього чекали п'ять років, вони заслужили сьогодні цю перемогу.

Шкода тільки, що атмосфера на стадіоні не відповідала статусу фінального матчу Кубка України. Краще б вже визначили переможця за допомогою жеребкування, або ж провели цей матч на "Донбас Арені" в Донецьку або на НСК "Олімпійський" у Києві. Тому що, повторюся, сьогодні атмосфери фіналу не було.

Але, в той же час, вболівальники показали, як правильно треба себе вести і як потрібно підтримувати свої команди. Так що , за підсумками сьогоднішнього матчу оплески в першу чергу заслуговують саме вони. А футболісти сьогодні більше розбиралися, ніж грали.

Також окремо хотілося б привітати Сергія Реброва - це молодий тренер, і важливо, що він дебютував завоюванням Кубка України".

Нагадаємо, "Динамо" три роки не могло перемогти "Шахтар" (7 поразок), а останній Кубок кияни завоювали у 2007 -му році.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram