>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Динамо" давно так не грало проти "Шахтаря"

"Динамівці" не вигравали у "гірників" 7 ігор поспіль

Ребров: "Динамо" давно так не грало проти "Шахтаря"
Фото: dynamo.kiev.ua

У четвер київське "Динамо" виграло Кубок України, перегравши у фіналі "Шахтар". Це перший трофей, виграний Сергієм Ребровим у якості тренера. Після матчу наставник "Динамо" зізнався, що був здивований грою своїх підопічних у першому таймі:

"Перш за все, хочу привітати всіх уболівальників "Динамо" з перемогою. Її дійсно всі чекали. І для хлопців вона також дуже важлива - вони потребують того, щоб відчути впевненість у власних силах і усвідомити, що все те, що ми робимо, приносить плоди.

Що стосується самого матчу, то я особисто здивований тим, як ми грали в першому таймі. Можу сказати , що давно "Динамо" не показувало такої гри проти "Шахтаря". Сподіваюся, самі хлопці це теж зрозуміли, і будуть продовжувати грати в такий футбол.

Луческу? Я дуже поважаю цього тренера, мені завжди цікаво з ним спілкуватися. Луческу багато чого досяг . Вдячний йому за т , що він привітав мене перемогою.

У другому таймі "Шахтар" не домінував. Може , ми з вами різні матчі дивилися? "Шахтар" мав перевагу лише перші 10-15 хвилин другого тайму. І це природно: будь-яка команда, що програла перший тайм, буде намагатися чинити тиск на ворота суперника з перших же хвилин другої половини зустрічі. Це складний психологічний момент, і дуже добре, що хлопці вистояли в цьому відрізку зустрічі, незважаючи на те, як їм було важко. І добр , що Саша витягнув цей м'яч . "Шахтар" - команда дуже високого рівня, проти неї неможливо пресингувати всі 90 хвилин матчу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram