>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" вибуває із "золотих перегонів"

Чемпіонство в останньому турі розіграють "Атлетіко" і "Барса"

"Реал" вибуває із "золотих перегонів"
Фото: EPA/UPG

У чемпіонаті Іспанії лідери продовжують синхронно втрачати очки. "Атлетіко" на своєму полі не зумів впоратися з "Малагою" 1:1. "Барселона" також задовольнилася нічиєю в матчі з "Ельче", який посідає 14-е місце в Прімері.

Навіть більше, каталонці не змогли забити гол у ворота суперника. У нинішньому сезоні "Барса" не може забити жодного гола вже у восьмій грі (в шести в Прімері, по одному - в Лізі чемпіонів і Суперкубку Іспанії). Востаннє каталонці не забивали в 8 матчах в сезоні-2007/08. Не дивно, що дедалі частіше "Ноу Камп" зустрічає "Тата" Мартіно оглушливим свистом. Після закінчення сезону аргентинець, ймовірно, покине команду.

А ось "Реал" взагалі програв. "Сельта", яку очолює Луїс Енріке (майбутній наставник "Барси"), повністю переграла "Галактікос".

За тур до фінішу "Атлетіко" лідирує, випереджаючи "Барсу" на три очки. Наступної неділі саме ці дві команди на "Ноу Камп" розіграють чемпіонство. У разі перемоги "Барса" випередить "матрацників" за додатковими показниками. "Реал" відстав від лідера на 5 пунктів і вибув із золотих перегонів.

"Атлетіко" - "Малага" - 1:1

Голи: Алдервейрелд, 74 - Самуель, 65

"Ельче" - "Барселона" - 0:0

"Сельта" - "Реал" - 2:0

Голи: Шарлес, 43, 63

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram