>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Незамінний Вакс в неділю судитиме київське "Динамо"

Комітет арбітрів вирішив зробити з Юрія "стахановця"

Незамінний Вакс в неділю судитиме київське "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Комітет арбітрів ФФУ оприлюднив суддівські призначення на 27 тур чемпіонату України. Так матч донецького "Металурга" з київським "Динамо" довірено обслуговувати Юрію Ваксу.

Нагадаємо, Вакс давно є для всіх уболівальників "Динамо" втіленням "зла". Навесні 2012 року арбітр із Сімферополя судив матч "Шахтар" - "Динамо". Арбітр у першому таймі помилково видалив Дениса Гармаша. У підсумку "гірники" перемогли і виграли золоті медалі, а Вакс отримав дискваліфікацію (12 матчів).

Цього сезону сімферополець двічі працював на матчах за участю "Динамо". У 10 турі чемпіонату він обслуговував матч киян з "Карпатами" (1:0) й у чвертьфіналі Кубка - з "Металістом" (3:2).

Дивує інше: Вакс за тиждень обслужить два матчі. У четвер Юрій судив гру "Говерла" - "Дніпро" (аж ніяк не бездоганно), а вже в неділю працюватиме в Донецьку. Зазвичай комітет арбітрів проводить ротацію рефері: арбітри судять через тур (тобто раз на два тижні). Однак для Вакса, мабуть, вирішили зробити виняток.

Центральний матч туру "Металіст" - "Дніпро" судитиме львів'янин Юрій Можаровський. Зазначимо, що Юрій вважається одним з кращих українських рефері. Навесні Можаровський працював на матчі УПЛ "Динамо" - "Металіст".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram