>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець "Динамо" записався в Національну гвардію

"Динамівець" піде на передову зі зброєю

Екс-гравець "Динамо" записався в Національну гвардію
Фото: Макс Левин

Колишній футболіст київського "Динамо" записався в Національну гвардію України. Про це повідомив екс-президент ПФЛ Святослав Сирота.

"Просто не можу промовчати. Щойно дізнався, що поки деякі футболісти, "герої країни", купують моді автомобілі, "качають раму" тощо, а колишній гравець "Динамо" Київ записався в Національну гвардію України. І не просто в резерв. А йде на передову зі зброєю.

Для мене це приємний шок. Я обіцяв не говорити прізвище. Він скромний хлопець, але каже, що серед них багато інших спортсменів. А на моє запитання, чи є хтось ще відомий, він відповів, що "важливо любити Батьківщину, а не прізвища". І наостанок сказав: "Гаразд, сподіваюся, побачимося!".

Я ним пишаюся!", - написав Сирота на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Національна гвардія України була створена Верховною Радою в березні 2014 року, як військове формування з правоохоронними функціями, яке увійшло в систему Міністерства внутрішніх справ. Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій повідомив, що перший батальйон Національної гвардії, сформований з добровольців Самооборони Майдану, відбув на передову - на Схід України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram