>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Донецький "Шахтар" програв "Ворсклі"

"Гірники", можливо, втратили "золоті" очки

Донецький "Шахтар" програв "Ворсклі"
Фото: Дмитрий Неймырок

Донецький "Шахтар" програв у Полтаві. "Ворскла", яка займала 6-е місце, показала "гірникам" справжній бій і перемогла. Підопічні Василя Сачка не тільки грамотно оборонялися (біля воріт Непогодова моментів практично не виникало), а й непогано атакували. У деяких епізодах Каніболоцький реально виручив донеччан після ударів Дедечка та випадів Янузі.

На 82-й хвилині "Ворскла" в контратаці забила переможний м'яч. Міщенко класно навісив і Яхович з другої спроби переграв Каніболоцького - перший удар полтавчанина Антон відбив, але з другим був безсилий.

Таким чином, сьогодні "Дніпро" може наздогнати "Шахтар" і очолити турнірну таблицю. Для цього дніпропетровцям слід обіграти запорізький "Металург" (15-я команда УПЛ). Зараз "Шахтар" випереджає "Дніпро" на три очки, проте у команди Рамоса на 2 гри менше.

Зазначимо, що в п'ятницю відбулися два матчі 25-го туру. Маріупольський "Іллічівець" в нудній грі переграв "Волинь" - 1:0. Донецький "Металург" на своєму полі розгромив "Севастополь" - 3:0. У цій грі донеччани забивали тільки голи-красені. Причому третій м'яч Олександрі провів прямим ударом з кутового. "Іллічівець" - "Волинь" - 1:0

Гол: Довгий, 62

"Металург" (Д) – "Севастополь" - 3:0

Голи: Мораєш, 16, Александре, 18, 32

"Ворскла" - "Шахтар" - 1:0

Гол: Яхович, 82

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram