>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рибка: сподіваюся, з ультрас конфлікт вичерпано

Голкіпер зробив все що міг

Рибка: сподіваюся, з ультрас конфлікт вичерпано
Фото: shakhtar.com

Конфлікт Олександра Рибки з фанами "Динамо" вичерпано. Такий висновок зробив голкіпер після зустрічі з уболівальниками "біло-блакитних".

"Я думаю, що мій конфлікт з ультрас вичерпано. Чесно кажучи, мені важко щось сказати з цього приводу. Я зробив усе що міг. Після того, як я підійшов, мені поаплодували. Сподіваюся, ультрас із розумінням поставляться до моїх слів і підтримуватимуть також, як і решту футболістів", - заявив Рибка в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, влітку 2011 року Рибка, вихованець "Динамо", підписав контракт із "Шахтарем". Олександр одразу витіснив П'ятова зі стартового складу "гірників" і, на думку багатьох експертів, був кращим гравцем команди в другій половині 2011 року.

У виїзному матчі проти "Динамо" (у жовтні 2011 року) Рибка показав київський фанам непристойний жест.

У січні 2012 року УЄФА дискваліфікувала воротаря Рибку на два роки у зв'язку з позитивним результатом допінг-проби. Влітку 2012 року голкіпер відмовився від пропозиції "Шахтаря" продовжити контракт. У січні 2014-го воротар став гравцем "Динамо".

Напередодні відновлення чемпіонату України Олександр побажав поспілкуватися з фанами "Динамо" і залагодити давній конфлікт. Але зустріч не відбулася - Рибка попався на вудку відомого пранкера Вована. У розмові з "жартівником" голкіпер украй негативно відгукнувся про фанатів "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram