>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Шахтар" хотів грати у Києві 2-го березня

Містер не розуміє рішення футбольних функціонерів

Луческу: "Шахтар" хотів грати у Києві 2-го березня
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що футбол міг би згуртувати людей:

"Перший матч проти чеської "Вікторії" виявився важким. Це дуже складна команда. Це була перша офіційна гра, що сильно відрізняється від товариських ігор. Наше завдання було не ризикувати, контролювати гру. Ми припустилися дитячої помилки при розіграші штрафного і пропустили, хоча у "Вікторії" не було жодного моменту, а у нас три-чотири хороші моменти. Після голу треба було ризикувати. Добре, що швидко відігралися. Даріо знайшов Луїса Адріано і зрівняли рахунок. Мали ще моменти. Результат в Пльзені для нас був зручний. "Вікторія" теж була обережною, тепер вони вже знають нас, тому завтра буде складний матч. Постараємося контролювати гру, перемогти і пройти далі.

Перенесення гри з "Динамо"? Я наразі не знаю, про що йдеться. Не знаю офіційної позиції. Я і команда хотіли грати в Києві. Хотілося, щоб футбол навпаки згуртував людей, щоб люди думали про правильні й добрі речі - спорт, футбол".

Нагадаємо, в першому матчі 1/16 Ліги Європи "Шахтар" зіграв на виїзді з "Вікторією" (1:1).

Сьогодні Дирекція Прем'єр-ліги прийняла рішення скасувати матчі 19-го туру чемпіонату України. Своє рішення функціонери мотивували складною ситуацією в Україні та проблемами безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram