>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Sport.es: "Барселоні" потрібен захисник київського "Динамо"

Драгович здатен замінити Пуйоля, упевнені каталонські скаути

Sport.es: "Барселоні" потрібен захисник київського "Динамо"
Фото: dynamo.kiev.ua

Скаути каталонської "Барселони" уважно стежать за грою захисника "Динамо" Олександра Драговича.

За інформацією Sport.es, Андоні Субісаретта після розмови з Пуйолем (Карлос оголосив, що піде з "Ноу Камп" наприкінці сезону) повідомив селекційну службу клубу про необхідність скласти список футболістів, які можуть замінити ветерана. Журналісти повідомляють, що Андоні акцентував на трансфері недорого, але якісного виконавця, тому кандидатури лідера "Борусії" Гуммельса і захисника "Челсі" Давида Луїса відпали.

Скаути "Барси" вже склали список захисників, які можуть замінити Пуйоля. Першим номером у ньому зазначено Драговича. Окрім "динамівця" в топ-листі "Барси" є бразилець Доріа ("Ботафого") і колумбієць Баланте (аргентинський "Рівер Плейт"). Однак південноамериканців, які не мають досвіду гри в Європі, розглядають виключно як "запасних". А ось Драгович, на думку каталонців, має необхідний досвід і потенціал - за грою захисника скаути спостерігають протягом останніх трьох років. Конкуренцію Драговичу може створити тільки голландець Гоувеліув. "Акмаар" за свого вихованця просить 12 млн євро. У стільки само обійдеться "Барсі" й Драгович.

Нагадаємо, 22-річний Драгович перебрався до Києва влітку 2013 року. Швейцарський "Базель" за трансфер захисника збірної Австрії отримав 7,5 млн євро. Александарові неймовірно довіряє Олег Блохін, але назвати його ключовим гравцем оборони не можна - Драгович регулярно допускає грубі позиційні помилки. Проте у Європі футболіст має добру репутацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram