>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Загиблий у ДТП гравець "Шахтаря" виїхав на зустрічну смугу, а тоді влетів у стовп

Майкон допустив лобове зіткнення, перебуваючи за кермом скромної Hyundai Elantra

Загиблий у ДТП гравець "Шахтаря" виїхав на зустрічну смугу, а тоді влетів у стовп
Фото: www.ua-football.com

У ніч на суботу в Донецьку в ДТП загинув бразильський нападник "Шахтаря" Майкон, який з вересня 2013 року грав за маріупольський "Іллічівець".

За інформацією Lb.ua, аварія сталася близько 3-ї ранку в Калінінському районі, на проспекті Ілліча (одна з центральних вулиць міста). Майкон повертався додому (бразильці "Шахтаря" живуть у Калінінському районі - неподалік від набережної Кальміуса) і, не впоравшись з керуванням, вилетів на зустрічну смугу, де врізався у Skoda.

Шансів вижити бразилець практично не мав - сталося лобове зіткнення, після якого авто футболіста врізалося ще й у стовп. Імовірно, причиною ДТП стала слизька дорога. Зазначимо, що Майкон був за кермом Hyundai Elantra, який надав футболісту ФК "Шахтар". У донеччан укладено спонсорський контракт із цим автовиробником.

Майкону було лише 25 років. Він був вихованцем бразильського "Фламенго", виступав також за команди "Флуміненсе" і "Атлетіко Алагоїньяс". Із 2009 року грав в Україні - у складі "Волині", "Шахтаря", "Зорі" та "Іллічівця".

У складі "Волині" у сезоні 2011/12 став найкращим бомбардиром чемпіонату України, забивши 12 м'ячів (стільки було й на рахунку Селезньова).

За "Шахтар" бразилець зіграв 6 матчів (1 гол), потім його віддали в оренду "Іллічівцю". За маріупольців Майкон провів 12 ігор і забив 3 голи. Футболісти "Іллічівця" тільки в п'ятницю повернулися в Україну зі збору в Туреччині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram