>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Кличка-молодшого з'явився тимчасовий тренер

Це юний учень Емануеля Стюарда.

У Кличка-молодшого з'явився тимчасовий тренер
Фото: www.allboxing.ru

Тимчасовим тренером чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA / WBO / IBF Володимира Кличка стане його постійний спаринг-партнер і учень Емануеля Стюарда 30-річний Джонатон Бенкс.

"Володимирові подобається Джонатон. Він говорить, що Бенкс уміє "читати" бій і знає, яку тактику застосовувати. Колись Джонатон Бенкс стане дуже хорошим тренером", - цитує менеджера братів Кличків Бернда Бенте німецьке видання Focus. Бенкс замінить серйозно хворого Емануеля Стюарда в кутку рингу під час бою Володимира з польським суперважкоатлетом Маріушем Вахом 10 листопада.

Варто зазначити, що Стюарда і Бенкса пов'язують 15 років спільної роботи в легендарному залі Kronk у Детройті (США) та 8 років у тренувальному таборі Кличка. Бернд Бенте висловив сподівання, що 68-річний Емануель Стюард, який переніс недавно складну операцію, зможе повернутися до роботи наступного року.

"Стюарда неможливо замінити, я просто виконую обов'язки головного тренера під час підготовки до цього бою. Я дуже добре знаю Володимира - останнім часом я проводив із ним навіть більше часу, ніж Емануель. У підготовці братимуть участь й інші тренери: Джеймс Алі Башир і Шугар Хілл, але Володимир намагається вибрати не тренера, який знає все про бокс, а людину, якій він може довіряти", - подає слова Бенкса Ringpolska.pl.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram