>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Cелюк: "Суркіс - людина розумна, тому швидко дійде висновку, що доведеться платити"

Розлучитися по-хорошому Сьоміну і Суркісу не вдалося.

Cелюк: "Суркіс - людина розумна, тому швидко дійде висновку, що доведеться платити"
Фото: crimea.vgorode.ua

Вести переговори про розрив контракту і компенсації Юрій Сьомін доручив Дмитру Селюку. Барселонівський друг Юрія Павловича описав найближчі перспективи київського клубу:

"Пункт про "незадовільні результати", на який посилається Суркіс - це для корупціонерів, які, звичайно, могли б його вважати гідним аргументом. Що таке "погані результати"? Он Моуріньо в "Реалі" теж йшов на 12-му місці - його можна звільнити без компенсації? Так можна і з футболістами угоди розривати!

Нагадаю, що ЮрПалич приніс клубу 10-15 мільйонів євровалюти, подолавши кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Кінець кінцем ми підемо в ФІФА - там здорові люди і вони відразу зрозуміють, що з Сьоміним було розірвано контракт, а тому він повинен отримати компенсацію.

Ігор Суркіс - людина розумна, порядна, а тому швидко дійде висновку, що платити доведеться. Не знаю, може, йому щось там клубні юристи розповідають, але ... Подивіться взагалі на клубну структуру "Динамо"! Там спортивний директор може раптом стати асистентом тренера, фішки по полю розносити. Мабуть, тут усе очевидно.

Мало хто знав, що я працюю з Сьоміним. Тому що є такі люди, як Шандор Варга, який, наприклад, кілька років тому розповідав, що він організував прихід Сьоміна! А з ЮрПалич я знайомий вже років 20, вів його справи, ще коли він вперше приходив у "Динамо". У тому контракті був пункт, за яким він міг залишити Київ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram